Contributie

Volleyballen kan ook bij VCO helaas niet gratis. Van de contributie wordt niet alleen de zaalhuur betaald, wij dragen ook een deel af aan de Nevobo en geven onze trainers en trainsters een vrijwilligersvergoeding. Hieronder vind je de contributie voor het seizoen 2017/2018.

Je ontvangt tijdig bericht van onze penningmeester over het betalen van de contributie, dit is altijd in het najaar.

Overzicht contributie

Omschrijving Verenigingscontributie Bondscontributie* Totaal
Competitielid senioren € 305,50 € 12,50 € 318
Competitielid junioren € 225,50 € 12,50 € 238
Competitielid recreanten € 217,50 € 12,50 € 230
Trainingsleden (senioren, junioren, recreanten) € 135,50 € 12,50 € 148
Mini’s € 130,50 € 12,50 € 143
Minispeelplek € 99,50 € 12,50 € 112
Extra training € 98
Inschrijfgeld nieuwe leden € ,-
Inschrijfgeld nieuwe mini’s en minispeelplek € ,-

* Bondscontributie is inclusief de verplichte bijdrage aan het Sportstimuleringsfonds

Later inschrijven

Kom je in de loop van het seizoen bij VCO spelen? Dan hoef je vanzelfsprekend niet de volledige contributie te betalen.

• Vanaf 1 november: 75% van de verenigingscontributie
  • Vanaf 1 januari: 50% van de verenigingscontributie
  • Vanaf 1 maart: 25% van de verenigingscontributie

Op de bondscontributie kunnen we geen korting geven.

Aandachtspunten

• Opzeggen? Liever niet natuurlijk, maar in ieder geval voor 1 juli per e-mail bij de secretaris.
  • Tussentijds opzeggen door overmacht? Dat kan gebeuren. Er is echter al rekening gehouden met jouw aanwezigheid op de trainingen en wedstrijden, waarvoor VCO zaalhuur betaalt en de trainers een vergoeding biedt. In het reglement staat wanneer je in aanmerking komt voor restitutie van je contributie.

Wedstrijdshirts

Voor mini’s verkopen we in verband met de snel groeiende lijven geen shirts, maar vragen we een verplichte bijdrage van € 5,- om de komende jaren te kunnen sparen voor nieuwe shirts.