Corona-maatregelen VCO (voor bezoekende teams)

Bij VCO gelden de algemene richtlijnen met betrekking tot Corona:

• Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand met personen van 18 jaar of ouder
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan de sporthal
  • Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high fives of knuffels
  • Vermijd hard stemgebruik
  • Het zingen van liedjes of yells is niet toegestaan

Daarnaast vraagt VCO bezoekende teams rekening te houden met de volgende punten:

• Vul indien mogelijk het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) thuis al in.
  • Er is weinig ruimte voor publiek. We willen dan ook ieder team vragen om, naast het team en de coach, maximaal twee extra mensen mee te nemen.
  • We vragen bezoekers die niet op het DWF staan, zich te registreren in verband met eventueel toekomstig contactonderzoek. Registreren kan via hier: Registratie toeschouwers.
  • Kom niet te vroeg naar de sporthal. Een half uur voor je wedstrijd is voldoende.
  • Kom zo mogelijk omgekleed naar de sporthal en douche thuis. De kleedkamers zijn open, maar er is niet voldoende ruimte voor iedereen.
  • Wacht buiten de sporthal totdat je team compleet is en ga dan pas naar binnen.
  • Gebruik de handpomp bij binnenkomst in de sporthal, en volg de aangegeven looplijnen.
  • Luister naar de medewerkers van de sporthal en volg hun aanwijzigingen op.
  • Verlaat na je wedstrijd zo snel mogelijk de zaal.