Corona-maatregelen VCO (voor bezoekende teams)

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober is de competitie per 14 oktober 22.00 uur stilgelegd.

Bij VCO gelden de algemene richtlijnen met betrekking tot Corona:

• Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand met personen van 18 jaar of ouder
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan de sporthal
  • Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high fives of knuffels
  • Vermijd hard stemgebruik
  • Het zingen van liedjes of yells is niet toegestaan
  • Wanneer je niet aan het volleyballen bent, wordt aangeraden om een mondkapje te dragen

Daarnaast vraagt VCO bezoekende teams rekening te houden met de volgende punten:

• Vul indien mogelijk het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) thuis al in.
  • Er mogen geen toeschouwers komen. We willen dan ook ieder team vragen om, naast het team en de coach, niemand mee te nemen, behalve als dat echt noodzakelijk is (bijvoorbeeld als benodigde rijdende ouders voor jeugdteams).
  • We vragen bezoekers die niet op het DWF staan, zich te registreren in verband met eventueel toekomstig contactonderzoek. Registreren kan via hier: Registratie toeschouwers.
  • Kom niet te vroeg naar de sporthal. Een half uur voor je wedstrijd is voldoende.
  • Kom zo mogelijk omgekleed naar de sporthal en douche thuis. De kleedkamers zijn open, maar er is niet voldoende ruimte voor iedereen.
  • Gebruik de handpomp bij binnenkomst in de sporthal, en volg de aangegeven looplijnen.
  • Teams die om 19.15 spelen, kunnen zich klaarmaken voor de wedstrijd in de kleedkamer. Gebruik de kleedkamer die is toegewezen aan jouw team.
  • Teams die om 19.15 spelen, gaan na hun wedstrijd direct naar de kleedkamer. Blijf in de kleedkamer totdat de volgende teams volledig in de zaal zijn. Hierna kan je de kleedkamer en de zaal verlaten.
  • Teams die om 21.00 spelen, kunnen zich klaarmaken voor de wedstrijd op de tribune (na de ingang direct naar links). Pas als de wedstrijd ervoor op jullie veld (zoals ingedeeld) is afgelopen, ga je naar beneden en neem je je spullen mee. Je spullen doe je in de rekken naast de velden. Blijf niet hangen in de gang naast de velden.
  • Teams die om 21.00 uur spelen, gaan na hun wedstrijd direct naar de kleedkamer. Daarna kun je de zaal verlaten.
  • Luister naar de medewerkers van de sporthal en de Coronacoördinatoren en volg hun aanwijzingen op.
  • Verlaat na je wedstrijd zo snel mogelijk de zaal.